Værdigrundlag

Sammen med de kommunale målsætninger er det specielt vigtigt for os at tage udgangspunkt i følgende begreber: Ansvarlighed, udvikling, udfordringer, omsorg og færdigheder.

Værdigrundlag

Ansvarlighed

Det er vores målsætning, at man som forældre vedkender sig et medansvar for sit barns skolegang. Dette indebærer:

• at man som forældre bakker op om skolens krav og forventninger til elever og forældre
  • at man som forældre indgår i en aktiv dialog med skolen

Det er vores målsætning, at den enkelte elev tager medansvar for klassens trivsel. Dette gøres blandt andet ved:

• at man lytter til hinanden
  • at man snakker sammen om problemer
  • at der stilles krav til den enkelte elev
  • at eleven tages alvorligt

Det er vores målsætning, at den enkelte elev oplever ligeværd og demokrati. Dette gøres ved:

• at vise tillid og samarbejdsvilje